Spectacol de obiceiuri și colinde – 22 decembrie

Dragi locuitori ai Comunei Belinț și nu numai ,
Primarul comunei Belinț, Laurențiu TÎRZIU, viceprimarul, Florin GROZONI și Consiliul Local, au deosebita plăcere de a vă invita vineri, 22 decembrie 2023, la un spectacol extraordinar, în care să cinstim, așa cum se cuvin, tradițiile belințene, care sunt apreciate de toată lumea ! 🙏

Încheiem un an bun pe toate planurile și în acest mod, vrem să vă mulțumim pentru sprijinul și susținerea dumneavoastră necondiționată!

Suntem datori să vă oferim, înainte de sărbători și sfârșitul de an, o seară în care sa fim ÎMPREUNĂ. 🙏

Așadar, toți locuitorii comunei și nu numai, sunteți invitați să participați la un spectacol de colinde organizat cu mult suflet !

Școala Gimnazială din Belinț, Biserica Penticostală din Belinț și Parohiile Ortodoxe din Belint, Chizătău, Gruni și Babșa, Biserica Babtistă din Gruni, participă la ‘SPECTACOLUL DE OBICEIURI SI COLINDE’ 🌈Evenimentul va avea loc de la orele 18:00 la Caminul Cultural din Belinț și îi vom avea alături de noi pe soliștii Dorin Biriș-Coșbuc, Seba Fagețan, Bianca Braun, Adi Poenaru, Roxana Gârda, Simina Varga alături de formația condusă de Seba Făgețan!

Pe scena vor urca elevi și profesori de la Școala Gimnazială din Belinț – coordonator, profesor Sorina Bălan Laszlo, membrii ai Bisericii Penticostale din Belinț – coordonator pastor lonică Podean, Parohia Ortodoxă din Belinț – coordonator preot paroh Daniel Otescu, de la Parohia Ortodoxă din Chizatau – coordonator preot paroh Valentin Birău Parohia Ortodoxă din Gruni – coordonator, preot paroh Petru Pereș, Parohia Ortodoxă din Babșa – coordonator, preot paroh Florin Lăzărescu, Biserica Babtistă Gruni – coordonator pastor Nediglea Dumitru și nu în ultimul rand, membrii Ansamblului Hora Belințului, “ cei mai minunați copii” împreuna cu coordonatoruii – învățător, Popovici loan si coregraful Adi Zimbran. 🤝🤗

Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Formația Seba Fagetan.Pe tot parcursul spectacolului, puteți servi un pahar de ceai cald, turtă dulce, cozonac, oferite de organizatori.

Mulțumim tuturor celor care au pus umărul la organizarea acestui eveniment care o să fie transmis in direct pe pagina de Facebook a Primăriei !
Vă așteptăm cu drag! 🤗

Ultima actualizare: 08:21 | 19.06.2024

Sari la conținut