Belințul are Centru Medical de Permanență

Ne bucurăm foarte mult pentru îndeplinirea acestui obiectiv pe plan medical foarte important.

Zilele trecute am avut și vizita domnului prefect Mihai Ritivoiu căruia îi mulțumim pe această cale !

Locuitorii Comunei Belinț și nu numai vor beneficia de un centru medical de permanență, care va fi la dispoziția cetățenilor in fiecare zi de luni pană vineri de la ora 15:00 la ora 08:00 următoarea zi, iar sâmbătă si duminică de la 08:00 pană 08:00 de dimineața si până a doua zi dimineața ! Telefon +40 (356) 809 879

Persoanele cu probleme de sănătate, altele decat urgențele,pot primii ajutor.

Locația unde va funcționa acest centru medical este situată langa Primaria Comunei Belinț la fosta clădire a Centrului Infoturistic si va deservi locuitorii din zonă, avand arondate comunele Belinț – Balinț – Bethausen – Bara – Ohaba Lunga – Ghizela – Secaș.

Suntem siguri că deschiderea acestui Centru de Permanență este benefică si va fi un ajutor pentru locuitorii comunei si nu numai.

Nu a fost simplu sa ajungem astăzi aici.

Mulțumim domnului președinte CJT Alin Nica pentru sprijin și tuturor celor implicați pentru îndeplinirea acestui proiect foarte important spunem noi, pentru această zona cu potențial mare !

Mulțumim domnului doctor Dejica coordonatorul centrului, doamnei doctor Adina Străin, domnului Roșca Dan și tuturor cadrelor medicale care au ales să se alăture acestui centru medical de permanență !

Ultima actualizare: 08:38 | 5.07.2024

Sari la conținut