Anunt proiect prin „Programul privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice” – Scoala gimnaziala cu clasele 1-8 din localitatea Belinț

MERGEM ÎNAINTE 🌈

🤝 Dragi cetățeni ai comunei Belinț și nu numai, dragi copii din comuna noastră și tuturor celor care învățați la această școală, dragi educatori, învățători și profesori !

Astăzi de dimineață s-a depus cererea de finanțare prin “Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice”

✅La ora 10:00 în data de 11.12.2023 au început depunerile iar ȘCOLA GIMNAZIALĂ CU CLASELE I-VIII DIN LOCALITATEA BELINȚ, COMUNA BELINȚ, JUDEȚUL TIMIȘ este printre cele 283 proiecte de succes pe țară !
Finanțare nerambursabilă:

✅4.523.000 sumă nerambursabilă.

🟨Fondurile alocate s-au epuizat la numai 6 minute de la deschiderea platformei de depunere, Primăria Com. Belinț reușind să încarce dosarul la ora 10:05 și 14 secunde.

🟨Numărul total al proiectelor pe țară fiind 283 care au reușit să aplice cu succes.

Pentru noi administrația din Belinț și colaboratorii noștrii înseamnă bucurie mare deoarece în spatele acestor proiecte pană se ajunge în punctul depunerii înseamnă multă muncă, seriozitate si determinare !

Revenim cu obiectivul nr.2 pe aceasta zi spunem noi mare🙏.
Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru tot ce se întâmplă în comuna noastră!

 

Ultima actualizare: 08:21 | 19.06.2024

Sari la conținut